26 Bricks

Cazare Oradea Apartament 1

3 persoane

1 dormitor

1 canapea extensibila

Situat ultracentral, in inima orasului Oradea, acest apartament este amplasat intr-un complex hotelier complet nou, situat la doar 400 m de Pietonala - Repubicii. 26 Bricks ofera servicii de cazare in Oradea la cele mai inalte standarde.

Te invitam sa descoperi un nou stil de a te relaxa in vacanta, avand acces rapid la tot ce-ti ofera orasul. Restaurante de top, magazine & atractii turistice la un pas distanta.

cazare oradea apartament 1 lux ultracentral 26 bricks

Parcare privata

Acces securizat

Wi-Fi Gratuit

Sistem
racire

Izolare fonică

Lift 6 persoane

Bucatarie echipata

Smart TV

Articole baie

Sistem incalzire

375,00 lei

Adulti
Copii
cazare oradea apartament 1 lux ultracentral 26 bricks luxury suites

Apartament de lux, ultracentral

Cazare Oradea • 26 Bricks

Cu un design modern, minimalist, 26 Bricks iti ofera o noua viziune asupra luxului, un nou concept pentru servicii de cazare de lux in Oradea, intr-un apartament ultracentral.

Apartamentul 1 este potrivit pentru 3 persoane, fiind solutia optima pentru o familie cu 1 copil sau chiar pentru 3 adulti care doresc sa descopere frumusetea orasului Oradea. Un living open space cu o bucatarie complet utilata, un dormitor cu pat matrimonial si o baie moderna, pregatit in cel mai mic detaliu pentru o vacanta perfecta.

cazare oradea apartament 1 lux ultracentral 26bricks (1)

26 Bricks

Descopera Oradea si relaxeaza-te
intr-un apartament ultracentral

Situat la doar 400 m de Republicii, 26 Bricks este cea mai buna alegere pentru cazare in Oradea, atunci cand doresti sa descoperi arhitectura Art Nouveau si sa te bucuri de o cazare intr-un apartament ultracentral, situat intr-un imobil nou, finisat la cele mai inalte standarde. Restaurante de top sunt la doar cateva minute distanta de unitatea noastra de cazare, oferind experiente culinare unice din bucataria romaneasca & internationala. 

Totodata, iti recomandam sa vizitezi Cetatea Oradea, una dintre putinele cetati bastionare din Romania, unde vei descoperi Restaurantul Meridian Zero – un Reper de Orientare Gastronomica in Oradea.
O alta recomandare pentru cei pasionati de beneficiile apei geotermale este Aquapark Nymphaea, situat la doar 2.1 km distanta.

Profita de facilitati de top & amplasare ultracentrala, la doar cateva minute distanta de principalele atractii turistice & obiective destinate relaxarii. Teatrul Regina Maria, Piata Unirii, Parcul 1 Decembrie & multe alte atractii te asteapta. Descopera fotografii special pregatite pentru tine aici »

Suntem prezenti si pe:
booking airbnb

Galerie Foto Apartament 1

Descopera apartamentul nostru si bucura-te de vacanta