26 Bricks

Cazare Oradea Apartament 2

5 persoane

2 dormitoare

1 canapea extensibila

Situat in centrul orasului Oradea, la doar 400 de metri de Pietonala Republicii, acest apartament de lux se afla intr-un complex hotelier nou in Oradea, oferind servicii de cazare in Oradea la cele mai inalte standarde. Amplasarea centrala iti ofera acces la cele mai importante atractii turistice ale orasului, precum si la restaurante de top si magazine.


Te invitam sa te bucuri de lux si confort intr-un spatiu de cazare cu design modern, ideal pentru o vacanta sau o calatorie de afaceri.


cazare oradea apartament 2 lux ultracentral 26bricks

Parcare privata

Acces securizat

Wi-Fi Gratuit

Sistem
racire

Izolare fonică

Lift 6 persoane

Bucatarie echipata

Smart TV

Articole baie

Sistem incalzire

625,00 lei

Adulti
Copii
cazare oradea apartament 2 lux ultracentral 26 bricks

Apartament de lux, ultracentral

Cazare Oradea • 26 Bricks

Apartamentul 2 ofera cazare pentru maxim 5 persoane, fiind o alegere perfecta pentru o familie cu mai multi copii sau pentru 2 familii de prieteni.

Acest apartament modern si elegant dispune de doua dormitoare cu un pat patrimonial, un living cu bucatarie open space si doua bai

Dormitoarele sunt echipate cu paturi matrimoniale confortabile si cu lenjerie de pat de calitate superioara. Baile moderne sunt dotate la cele mai inalte standarde cu dus, respectiv cada, uscator de par, produse individuale de ingrijire personala si prosoape moi. Livingul este prevazut cu o canapea extensibila confortabila si cu o bucatarie open space complet echipata si uitilata.

cazare oradea apartament 2 lux ultracentral 26bricks ro
cazare oradea apartament 2 lux ultracentral 26bricks ro

26 Bricks

Descopera Oradea

Daca te afli in cautarea unei cazari in Oradea, mai exact in centrul orasului, 26 Bricks este locul ideal pentru tine. Situat la doar 400 metri de Republicii, acest apartament ultracentral aflat intr-un imobil nou si finisat la cele mai inalte standarde ofera o sedere cu adevarat ideala pentru cei care cauta confort, lux si stil.

In apropiere vei gasi numeroase restaurante de top unde poti experimenta bucataria romaneasca si internationala. Totodata, iti recomandam sa vizitezi Cetatea Oradea, una dintre putinele cetati bastionare din Romania, unde poti savura preparatele restaurantului Meridian Zeroun Reper de Orientare Gastronomica in Oradea.
O alta recomandare pentru cei pasionati de beneficiile apei geotermale este Aquapark Nymphaea, situat la doar 2.1 km distanta.

Profita de facilitati de top datorate amplasarii ultracentrale. Apartamentul nostru este situat la doar cateva minute de mers pe jos de principalele atractii turistice si obiective destinate relaxarii, cum ar fi Teatrul Regina Maria, Parcul 1 Decembrie, Piata Unirii si multe altele. 

Iti oferim servicii de cazare in apartament ultracentral pentru o sedere perfecta in Oradea.

Suntem prezenti si pe:
booking airbnb

Galerie Foto Apartament 2

Descopera apartamentul nostru si bucura-te de vacanta
Cazare Oradea Apartament Ultracentral